Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
Sambata: 10.00 - 13.00
Telefon:
0241 517 104 / 0744 670 848
Ne vedem si pe facebook
Despre noi

Ana Optic este o clinica de oftalmologie din orasul Constanta. Oferim ogama larga de servicii de optica medicala, consultatii oftalmologice, tratamente si vanzari de rame si ochelari de soare si vedere.

 

 Pe langa serviciile de optica medicala si consultatii oftalmologice, un punct forte al cabinetului in reprezinta gama variata de rame de ochelari. Dintre brandurile de rame pe care le gasiti la noi aminintim: Calvin Klein, Ray Ban, Vogue, Armani, Kenvelo, Fendi, Dolce&Gabanna, Carolina Herrera, Christian Dior, Prada, Hugo Boss, Gucci, Guess, Polaroid etc O mare parte din aceste modele le puteti vedea vizitandu-ne la sediul nostru de pe strada Adamclisi.

 

Toate aceste branduri va ofera pe langa ramele de optica si ochelari de soare.

Un alt serviciu pe care Ana Optic il ofera il reprezinta reparatiile de rame sau curatarea cu ultrasunete. Cu indemanare si pricepere reparam rame de ochelari avariate, rupte sau crapate.

Pentru a vedea intreaga gama de servicii va invitam sa vizitati pagina de servicii sau sa ne contactati folosind datele de la pagina de contact.

Serviciul de consultatii oftalmologice se face cu medic specialist oftalmolog primar cu tehnica moderna si experienta de necontestat in domeniu. Putem depista si oferi solutii pentru o gama larga de boli si afectiuni oftalmologice.

 

Ochii au mai mult de 2 milioane de parti componente, situandu-se pe locul secund in topul celor mai complexe organe ale corpului uman, primul loc fiind ocupat de creier. Functia primara a sistemului oftalmologic este vederea, considerata de multi cel mai important simt a omului.

 

Dar rolul semnificativ al ochilor este dincolo de rolul fiziologic. Inca din antichitate ochii erau considerati o sursa care provoaca fascinatie dar si teama. Datorita capacitatii de a hipnotiza, ochii sunt considerati o puternica sursa a raului, iar mai tarziu odata cu aparitia expresiei de ”ochiul diavolului”, se credea ca acestia au puteri malefice asupra copiilor, adultilor si chiar asupra recoltei sau vremii.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.